3D tekenen

Quboco tekent ontwerpen in opdracht van derden, gaande van bvb. kleine onderdelen voor machines tot grote delen van gebouwen.
Bovendien kan Qubuco jou helpen bij het fabriceren van het getekende product, en dit in verschilende materialen zoals metaal, kunststof…

een Idee ?

Een eigen idee, maar je weet niet hoe je het realiseert ?
Ik teken het graag voor jou uit en sta jou desgewenst bij in het verder ontwikkelen en produceren. Ik werk hiervoor samen met verschillende bedrijfjes die elk van hun gespecialiseerd zijn in hun vakgebied, of het nu in metaal, plastic, hout of een ander materiaal gemaakt moet worden. Door samen te werken met gespecialiseerde bedrijven kunnen de productiekosten vaak heel laag gehouden worden.

 

Tekening op maat

Heb je een bouwplan, een onderdeel van een toestel, wisselstuk of een prototype  dat je wil omzetten naar een 3D tekening? Neem gerust contact met mij op.

 

3D printen

Iets gebroken aan bvb. een toestel, een wisselstuk dat je moeilijk kan terugvinden of een idee voor een prototype dat je wil laten visualiseren ? U kan mij vrijblijvend contacteren om dit voor jou uit te tekenen en daarna te laten printen.